Ελαιόλαδο & Ελιές

Γεωπονία Ποικιλίες της ελιάς Συγκομιδή Στο ελαιοτριβείο Ο προορισμός του λαδιού Βιομηχανία Ταξίνομηση και σύσταση του λαδιού Γευσιγνωσία ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΕΛΙΕΣ ΠΟΠ και ΠΓΕ του λαδιού και της ελιάς Βιολογικό λάδι Η νομοθεσία Η ιστορία του λαδίου στην Μεσσηνία Οι Τιμές του Ελαιολάδου

Ο κόσμος της επιτραπέζιας ελίάς : Αυστραλία

Αυστραλία

Verdial

Ποικιλία που κυμαίνεται στα χαρακτηριστικά του καρπού ανάμεσα στην Gordal και στην Manzanilla. Παράγονται πράσινες ελιές ισπανικού τύπου με εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Καλλιεργούνται επίσης ποτιστικές και οι ίδιες  η Gordal και  η  Manzanilla, το τελικό όμως προϊόν διαφέρει πολύ από το ανάλογο ισπανικό.

Copyright (C) 2009 @elies-ladikalamatiano.gr All rights reserved. Σχεδιασμός Ιστοσελίδας:Webico Creative Studios.