Ελαιόλαδο & Ελιές

Γεωπονία Ποικιλίες της ελιάς Συγκομιδή Στο ελαιοτριβείο Ο προορισμός του λαδιού Βιομηχανία Ταξίνομηση και σύσταση του λαδιού Γευσιγνωσία ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΕΛΙΕΣ ΠΟΠ και ΠΓΕ του λαδιού και της ελιάς Βιολογικό λάδι Η νομοθεσία Η ιστορία του λαδίου στην Μεσσηνία Οι Τιμές του Ελαιολάδου

Καταχωρημένα Μέλη

HELLENIC ORGANIC FOOD

Η HELLENIC ORGANIC FOOD με βαθιά γνώση στο ελαιόλαδο  παράγει και τυποποιεί τον χυμό ελιάς σε γυάλινα σκούρα  πράσινα μπουκάλια UVAG , και σε λευκοσιδηρά  δοχεία όλων των διαστάσεων  θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κρατήσει ανέπαφο το προϊόν  μέχρι το πιάτο του καταναλωτή, από τον επηρεασμό του περιβάλλοντος.

GREEK FARM LTD

Our way as producers started 50 years ago, when we first began to cultivate our olive trees and trade olive oil. All these years, having gained experience and having values such as quality, creativity, responsibility and passion for growth and progress, we founded GREEK FARM Ltd company. GREEK FARM Ltd carries on the tradition by producing and standardizing extra virgin olive oil of excellent quality.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΖΑΒΑΡΑΣ

Δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) από την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και την Κρήτη.

Copyright (C) 2009 @elies-ladikalamatiano.gr All rights reserved. Σχεδιασμός Ιστοσελίδας:Webico Creative Studios.